Arbejde og afslapning

Nu har jeg på siden her nærmest kun skrevet om kampen imod stoffer og de forskellige kampagner hertil. Derfor er det også på tide at jeg giver mig selv og jer et lille afbræk og lukker jer lidt ind i mit personlige liv. Jeg har over weekenden taget mig en form for slapper og gjort noget lidt anderledes end det normale slid og slæb derhjemme. Nu siger jeg afslapper, så er det ikke helt så afslappende som i at jeg har lukket ned for alt og bare lagt i sengen.

Jeg havde lidt arbejde der skulle klares med en masse små projekter jeg skulle have klaret. Det hele kunne klares over computeren og jeg skulle ikke være hjemme ved mig selv for at klare det. Jeg tog dette som en mulighed for at besøge min gode barndomsven, Morten Grønbech, som jeg ikke har set i lang tid. Morten er jeg er vokset op sammen og har holdt fast lige siden. Vi deler en masse interesser og er begge to gode til at starte et hav af forskellige projekter. Mortens store passion lige for tiden er indretning hvilket i den grad også kan ses på hjemmet, som vi blandt vennerne kaldet for et decideret hotel og som også har lagt inspiration for Mortens egen hjemmeside www.groenbechs-hotel.dk hvor man kan læse lidt om ’hotellet’.

Morten og jeg fik snakket om de forskellige projekter og han var en super hjælp til at få løse nogle af de små ender jeg ikke har kunnet. Det var en super hjælp og jeg efterlod Morten med en ro i sindet om at have få lukket for en masse løse huller i mine projekter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *