Hvorfor går jeg op i at bekæmpe stoffer?

stofferJeg er tit blevet spurgt om mine venner hvad der gør at jeg netop går så meget op i at få sat en stopper for stofferne. Der er mange gode grunde til det og det bør være naturligt for de fleste at ville sætte en stopper for stofferne. Det er dog klart at det ikke er alle der går lige meget op i det og selvfølgeligt er det også de færreste som går så aktivt ind i kampen som jeg gør det.

Mange af dem som leder i kampagnen eller yder en stærk indsats i kampen mod stofferne har enten haft personlige erfaringer, som har ledt dem til at ville yde ekstra for at få sat en stopper for de skadelige stoffer. Dette er tit folk som tit har været ude i misbrug eller som har venner eller bekendte der i misbrug, har været i misbrug eller i værste tilfælde har mistet livet pga. stofferne.

Jeg har heldigvis ikke haft traumatiske oplevelser som mange andre med stoffer. Jeg har oplevet at være i en omgangskreds hvor stoffer i forskellige afskygninger blev mere og mere populært. Jeg lærte dog at tage afstand fra det og da jeg blev ældre blev den del af min omgangskreds også skiftet ud.
Jeg kan ikke sige hvorfor jeg netop går så meget op i at bekæmpe stofferne udover at jeg finder det naturligt og ser min indsats som en hjælp over for de kommende generationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *