Styr På Stoffer, andre kampagner og hvad du kan gøre

Som jeg skrev lidt om i et tidligere indlæg her på bloggen, som har der været et utal af forskellige kampagner for at få styr på stofferne. Lige siden at stoffer begyndt at blive et problem i midten og frem til slutningen af det 20. århundrede i Danmark, har der været forskellige tiltag for at få sat en stopper for stofferne. Der har været flere forskellige forsøg af forskellig kvalitet. Jeg har valgt at opkalde min side efter kampagnen Styr på Stofferne da jeg mente at det er en af de mest gennemførte kampagner som forsøger at oplyse uden at være dømmende over for de nuværende misbrugere.

For jer der overvejer at blive en aktiv del, så er det egentlig bare at komme i gang. Jeg har selv oplevet en stor stigning af aktiv deltagende hvilket er super fedt at se. Det er især fra unge mennesker der er kommet en stor tilgang, og det er super positivt at opleve, især når de også tager det med sig og fortæller til andre på arbejdet eller fx uddannelsen, som man fx ser i denne video omkring projektet lavet til en bachelor-afhandling som kort og godt fortæller om kampagnen.

Det er meget motiverende og jeg håber selvfølgeligt at denne her blog måske kan være med til at få flere engagerede i kampagnen. Hvis I har spørgsmål eller er i tvivl om det mindste om hvad I kan gøre, så skriv gerne til mig og så vil jeg besvare spørgsmål så hurtigt som muligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *