Velkommen til Styrpaastoffer.dk

Hej alle og velkommen til min hjemmeside Styrpaastoffer.dk. Jeg hedder Kasper og er en ung mand, som i en længere periode har været meget engageret inden for bekæmpelsen af brugen af stoffer. Siden her er opkaldt efter kampagnen ’Styr På Stoffer’ og vil omhandle det som kampagnen har stået for, nemlig at få kontrol over stofferne og få det fjernet samt nedkæmpet. Jeg vil her på siden beskrive det arbejde der er gennemgået samt det fortsatte arbejde vi har fremover for at kunne få sat en stopper for stofferne. Jeg har selv været engageret inden for de seneste par år for at få sat en stopper for kampagnen. Der har været utallige forskellige kampagner og forsøg på tiltag for at stoppe stoffer i Danmark og vi er heldigvis kommet godt ud med positiv respons, men der er dog stadigvæk lang væk igen og det kan ikke nytte noget at hvile på laurbæerne når det handler om at få sat en stopper for stofferne.

Jeg vil her på siden skrive om hvad kampagnen har gjort, hvad der fortsat bliver gjort og skal gøres, samt hvordan jeg selv deltager og hvad jeg ellers gør på sidelinjen i henhold til kampagnen og kampen mod stofferne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *